Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Japon otomotiv devi Toyota 1 milyondan fazla aracı geri çağıracak

Japon otomotiv devi Toyota 1 milyondan fazla aracı geri çağıracak

Japon otomotiv devi Toyota, dünya genelindeki 1 milyon 120 bin aracını, hava yastıklarının açılmasına engel olabilecek bir teknik arıza nedeniyle geri çağıracak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Japon otomotiv devi Toyota 1 milyondan fazla aracı geri çağıracak
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Japon otomotiv devi Toyota, dünya genelindeki 1 milyon 120 bin aracını, hava yastıklarının açılmasına engel olabilecek bir teknik arıza nedeniyle geri çağıracak. Toyota Motor, açıklamasında, hava yastıklarının doğru şekilde açılmasını engelleyebilecek bir sensör arızası tespit edildiğini belirtti. Bu durum, 2020-2022 yılları arasında üretilen Avalon, Camry, Corolla, RAV4, Lexus ES250, ES300H, ES350, RX350 Highlander ve Sienna Hybrid modellerini etkiliyor.

Şirket, araç sahiplerini 2024 yılının Şubat ayına kadar bilgilendirmeyi planlarken, gerektiğinde hava yastığı sensörlerini ücretsiz olarak değiştireceğini açıkladı. Bu geri çağırma kampanyası, yaklaşık 1 milyon aracın ABD pazarındaki modelleri içeriyor. Toyota'nın müşterilere güvenli ve sağlıklı bir sürüş deneyimi sunma taahhüdü doğrultusunda gerçekleştirilen bu geri çağırma işlemi, otomotiv endüstrisindeki güvenlik standartlarına olan bağlılığını gösteriyor.

Toyota 1 Milyon 120 Bin Aracı Geri Çağıracak Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Angola OPEC'ten ayrılma kararı aldığını açıkladı

Angola OPEC'ten ayrılma kararı aldığını açıkladı