Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya İsrail Cenin Mülteci Kampı'na dronla saldırdı: 6 ölü

İsrail Cenin Mülteci Kampı'na dronla saldırdı: 6 ölü

İsrail askerleri tarafından işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin Mülteci Kampı'na gerçekleştirilen dron saldırısında 6 kişi yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Cenin Mülteci Kampı'na dronla saldırdı: 6 ölü
KAYNAK: İHA

İsrail askerleri tarafından işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin Mülteci Kampı'na gerçekleştirilen dron saldırısında 6 kişi yaşamını yitirdi. İsrail, Gazze Şeridi'ndeki saldırılarını sürdürürken aynı zamanda Kudüs ve Batı Şeria'da da baskınlar düzenliyor.

Cenin Mülteci Kampı'na yapılan dron saldırısında, hayatını kaybeden 6 kişiden 4'ü kardeşlerdi. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulan ölü sayısının yanı sıra, saldırıda birçok kişinin de yaralandığı belirtildi. Bu saldırı, İsrail'in bölgedeki askeri operasyonlarını sürdürmesiyle birlikte gerçekleşti.

Batı Şeria'daki Cenin kentinde meydana gelen başka bir olayda ise İsrail güçlerine ait bir aracın geçişi sırasında yol kenarına yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 İsrail sınır polisi öldü, 3 İsrail polisi ise yaralandı. Gazze Şeridi'nde devam eden saldırılarda ise Filistin'in olimpiyat milli futbol takımı teknik direktörü Hani Al-Masdar yaşamını yitirdi. 42 yaşındaki Al-Masdar, olimpik futbol takımını çalıştırmadan önce Al-Maghazi ve Gaza Sports kulüplerinde orta sahada görev yapmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hasan Can Kaya Milyonluk Yatırımıyla Dikkat Çekti!

Hasan Can Kaya Milyonluk Yatırımıyla Dikkat Çekti!