Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Hizbullah'ın Saldırısında 4 İsrail Askeri Hayatını Kaybetti

Hizbullah'ın Saldırısında 4 İsrail Askeri Hayatını Kaybetti

İsrail askeri üssüne Hizbullah'ın insansız hava aracıyla düzenlenen saldırıda 4 asker hayatını kaybetti. Saldırı sırasında 67 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Hizbullah'ın Saldırısında 4 İsrail Askeri Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İsrail Savunma Kuvvetleri'nden (IDF) yapılan resmi açıklamaya göre, Hizbullah'ın Lübnan’dan gönderdiği insansız hava aracıyla İsrail’in bir askeri üssüne düzenlenen saldırıda 4 İsrail askeri hayatını kaybetti. Olay, İsrail'in Lübnan'a yönelik devam eden saldırıları sırasında gerçekleşti. IDF, saldırıyı doğruladı ve ölen askerlerin isimlerinin ailelerinin izni olmadan paylaşılmaması gerektiğini vurguladı.

67 Kişi Yaralandı

Hizbullah’ın İsrail’e karşı gerçekleştirdiği bu saldırı, daha önce Binyamina bölgesine yakın bir askeri üsse yapılan misilleme saldırılarının devamı olarak değerlendiriliyor. Yapılan açıklamalarda, saldırı sırasında en az 67 kişinin yaralandığı, saldırının ardından ise ilk etapta 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtilmişti. Sonrasında ölen asker sayısı 4'e yükseldi.

Hava Savunma Sistemini Aldattılar

İsrail Ordu Radyosu'na göre, Hizbullah’ın bu saldırıda İsrail hava savunma sistemini aldatmayı başardığı ve insansız hava araçlarını korumak için füzeler kullandığı belirtildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK uzmanı uyardı! Emekliler için 'sıfır' zam tehlikesi

SGK uzmanı uyardı! Emekliler için 'sıfır' zam tehlikesi