Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Norveç Prensesi Martha Louise, Balayı İçin Bodrum’u Tercih Etti

Norveç Prensesi Martha Louise, Balayı İçin Bodrum’u Tercih Etti

Norveç Kralı'nın kızı Prenses Martha Louise ve eşi Durek Verrett, Türkiye'nin Bodrum kentinde romantik bir balayı yaptı. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Norveç Prensesi Martha Louise, Balayı İçin Bodrum’u Tercih Etti
KAYNAK: Haber Merkezi

Norveç Kralı'nın en büyük kızı Prenses Martha Louise ve eşi Durek Verrett, evliliklerinin ardından 10 günlük balayı tatili için Türkiye'nin ünlü tatil beldesi Bodrum'u seçti. Türkbükü'ndeki butik bir otelde konaklayan çift, Bodrum’un doğal güzelliklerinin tadını çıkararak mavi yolculuğa çıktı.

“Türkiye'nin Misafirperverliği Bizi Büyüledi”

Çift, tatillerinden döndükten sonra sosyal medya hesaplarından Türkiye'de geçirdikleri güzel anları paylaştı. Prenses Martha Louise, tatil için "Rüya gibi bir balayıydı," ifadesini kullanırken, Durek Verrett de Türkiye'yi övgüyle anlattı. Verrett, "Türkiye’nin zengin kültürüne ve misafirperverliğine hayran kaldık. Denizin kıyısındaki villamızda aşkımızı pekiştirerek geleceğe dair yeni adımlar attık," dedi.

Geçmiş Evlilik

Prenses Martha Louise, daha önce Norveçli yazar Ari Behn ile evliydi. Ancak çiftin birlikteliği 2017 yılında boşanmayla son bulmuştu. Şimdi ise yeni evliliğiyle Bodrum’da geçirdiği balayı tatili, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kırıkkale’de 19 Gündür Kayıp Olan Kadının Cesedi Barajda Bulundu

Kırıkkale’de 19 Gündür Kayıp Olan Kadının Cesedi Barajda Bulundu