Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya FIFA Başkanı Infantino: 'Olanlar kabul edilemez'

FIFA Başkanı Infantino: 'Olanlar kabul edilemez'

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maç sonrası yaşanan şiddet olaylarına net bir şekilde tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
FIFA Başkanı Infantino: 'Olanlar kabul edilemez'
KAYNAK: İHA

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan şiddet olaylarını kınadı. Maç sonrası sahaya giren bazı taraftarların saldırılarına ilişkin açıklama yapan Infantino, şiddetin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Gianni Infantino, 'Karşılaşılan şiddet kesinlikle kabul edilemez. Bunların saha içinde ya da dışında, sporumuzda ya da toplumumuzda yeri yoktur. İlgili makamlara, Trabzon'da meydana gelen şok edici olayların faillerinin yaptıklarından hesap sorulması için sesleniyorum' ifade etti.

Infantino, 'Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Süper Lig maçının ardından karşılaşılan şiddet kesinlikle kabul edilemez. Bunların saha içinde ya da dışında, sporumuzda ya da toplumumuzda yeri yoktur. Daha önce de söyledim ve yine söyleyeceğim; futbolda istisnasız tüm oyuncular, dünyanın dört bir yanındaki bu kadar insana keyif veren bu oyunu oynamak için güvende olmalıdır. İlgili makamlara, Trabzon'da meydana gelen şok edici olayların faillerinin yaptıklarından hesap sorulması için sesleniyorum' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa’da Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Kutlamaları

Muratpaşa’da Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Kutlamaları