Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya İsrail'in Beyrut'a Düzenlediği Saldırıda 20 Hizbullah Komutanı Öldü

İsrail'in Beyrut'a Düzenlediği Saldırıda 20 Hizbullah Komutanı Öldü

İsrail'in Beyrut'a düzenlediği saldırıda Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ve 20 komutan öldürüldü. İsrail, Hizbullah'ın üst düzey yöneticilerini hedef aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail'in Beyrut'a Düzenlediği Saldırıda 20 Hizbullah Komutanı Öldü
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlediği saldırıda, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ile birlikte 20 Hizbullah komutanının hayatını kaybettiği bildirildi. ,

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklama, bölgede büyük yankı uyandırdı.

Saldırıda Ölen Hizbullah Komutanları

İsrail'in cuma günü gerçekleştirdiği saldırıda, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın yanı sıra, farklı rütbelerde 20 Hizbullah komutanı da hayatını kaybetti. Bu isimler arasında, Nasrallah'ın güvenlik biriminin başında bulunan İbrahim Hüseyin Jazini ve Nasrallah'ın uzun süredir güvenilir danışmanı olarak bilinen Samir Tevfik Dibbin de yer alıyor.

Güney Cephesi Komutanı Ali Karaki'nin Ölümü

İsrail Savunma Kuvvetleri, dün yaptığı açıklamada, Hizbullah'ın güney cephesi komutanı Ali Karaki'nin de öldüğünü duyurdu. Bu saldırılar, bölgedeki gerilimi daha da artırırken, Hizbullah örgütünün üst düzey isimlerine yönelik bu operasyonların devam edeceği sinyalleri verildi.

Bölgedeki Gerilim Yükseliyor

Nasrallah'ın öldürülmesi, hem Lübnan'da hem de Orta Doğu genelinde büyük bir yankı uyandırdı. İsrail ve Hizbullah arasındaki gerilimler son dönemde artarken, bu saldırının bölgedeki güvenlik dengelerini nasıl etkileyeceği merak konusu. İsrail, Hizbullah'a yönelik operasyonlarını sürdürmeye kararlı olduğunu belirtirken, bu gelişme Orta Doğu'daki çatışmaları yeniden alevlendirebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’den Ekrem İmamoğlu’na Tam Destek

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’den Ekrem İmamoğlu’na Tam Destek