Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Britanya'nın öğretmen sendikasının lideri erkekler arasındaki kadın düşmanlığının araştırılmasını istedi

Britanya'nın öğretmen sendikasının lideri erkekler arasındaki kadın düşmanlığının araştırılmasını istedi

Britanya'da öğretmen sendikası lideri, genç erkekler arasındaki kadın düşmanlığının artmasıyla ilgili endişelerini dile getirdi ve bağımsız bir soruşturma çağrısı yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Britanya'nın öğretmen sendikasının lideri erkekler arasındaki kadın düşmanlığının araştırılmasını istedi
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Britanya'da Öğretmen Sendikası Lideri, Genç Erkekler Arasındaki Kadın Düşmanlığı İçin Bağımsız Bir Soruşturma Talep Etti

Öğrencilerin Telefonlarından Erişim Kolaylığı Endişe Verici

Ulusal Eğitim Sendikası (NEU) Genel Sekreteri Daniel Kebede, Britanya'da genç erkekler arasında artan cinsiyetçilik ve kadın düşmanlığı konusunda ebeveynlere ve okullara sorumluluk yüklememek için bağımsız bir soruşturma yapılmasını talep etti.

Hükümetin, erkek çocukların kadınlara ve ilişkilere bakışını etkileyen bu sorunla mücadelede tamamen başarısız olduğunu belirten Kebede, gençlerin zararlı materyallere erişememesi için bakanları teknoloji konusunda önlem almaya çağırdı.

"Gençlerin akıllı telefonlardan kolayca erişebildikleri şeylerle ilgili sorun var" diyen Kebede, geçen yıl genel sekreter seçilmeden önce bir ortaöğretim öğrenci yönlendirme biriminde matematik öğretmenliği yaptığını belirtti. NEU'nun Bournemouth'daki yıllık konferansında konuşan Kebede, defalarca istismar, şiddet ve cinsel saldırı mağduru olan kız öğrencilerle bizzat çalışarak sorunun boyutunu gözlemlediğini ifade etti.

Cinsiyetçilik ve Kadın Düşmanlığı Gerçek Bir Sorun

Kebede, okullarda cinsiyetçilik ve kadın düşmanlığının gerçek bir sorun olduğunu vurgulayarak, gençlerin akıllı telefonlar aracılığıyla kolaylıkla erişebildiği içeriklerin endişe verici olduğunu belirtti. Fenomenlerin ötesine geçen agresif hardcore pornografinin genç erkeklerin kadınlara ve ilişkilere bakış açılarını ciddi şekilde etkilediğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Avcılar'da icradan satılık net 82 m² daire

İstanbul Avcılar'da icradan satılık net 82 m² daire