Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Almanya Dışişleri Bakanı'nın Gazze'de ateşkes çağrısıyla konuşması yarıda kesildi

Almanya Dışişleri Bakanı'nın Gazze'de ateşkes çağrısıyla konuşması yarıda kesildi

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, dün akşam Brüksel'de gerçekleşen toplantıda bir kadının Gazze'de ateşkes çağrısı yapmasının ardından yaptığı konuşmayı yarıda kesmek zorunda kaldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Almanya Dışişleri Bakanı'nın Gazze'de ateşkes çağrısıyla konuşması yarıda kesildi
MUHABİR: Kamer Durdu

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock'un Brüksel'de düzenlenen bir toplantıdaki konuşması, bir kadının Gazze'deki savaşın sona ermesini talep etmesi üzerine yarıda kesildi.

Toplantı sırasında bir kadın, yüksek sesle Gazze'deki çatışmaların durdurulması çağrısında bulundu. Kadına daha sonra bir panelde konuşma hakkı verilmesi önerildi, ancak o, eylemine devam etti. Bu durum üzerine polis, kadını konuşmak amacıyla dışarı çıkardı. Baerbock, kadının salona geri dönmesini istedi, ancak kadın bu talebi reddetti.

Baerbock'un Gazze için ateşkes çağrılarına destek vermediği daha önceki bir AB Dışişleri Bakanları toplantısında biliniyor. Baerbock, ateşkes taleplerinin yeterli olmadığını belirterek, bu tür çağrıların İsrail'in güvenliğini nasıl sağlayacağı ve Hamas'ın elindeki rehinelerin durumu gibi kritik sorulara net cevaplar bulunması gerektiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da ilk oyuncak kütüphanesi eğitim ve oyun bir arada!

Muğla'da ilk oyuncak kütüphanesi eğitim ve oyun bir arada!