Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Türk balıkçı teknesini taciz eden Yunanistan Sahil Güvenliğini kovaladılar

Türk balıkçı teknesini taciz eden Yunanistan Sahil Güvenliğini kovaladılar

Türk balıkçı teknesini taciz eden Yunan Sahil Güvenlik unsuru, Akyarlar açıklarında havaya ateş açarak tacizde bulundu. Ancak Türk Sahil Güvenlik unsurları tarafından önleme manevralarıyla uzaklaştırıldı. Balıkçı teknesinde herhangi bir hasar olmadı ve emniyetli bir şekilde limana ulaştırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türk balıkçı teknesini taciz eden Yunanistan Sahil Güvenliğini kovaladılar
KAYNAK: AA

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı, Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Türk balıkçı teknesini havaya ateş ederek taciz eden Yunanistan Sahil Güvenlik unsurunun bölgeden uzaklaştırıldığını bildirdi.

HAVAYA ATEŞ AÇTILAR

Komutanlıktan yapılan açıklamada, Akyarlar açıklarında avcılık faaliyetinde bulunan Türk bayraklı "Barbaros-4" isimli balık avlama teknesinin bölgeye gelen Yunanistan Sahil Güvenlik unsuru tarafından havaya ateş açılarak taciz edildiği bildirildi.

BÖLGEDEN UZAKLAŞTIRILDI

Bunun üzerine olay mahalline derhal bölgede görev yapmakta olan bir sahil güvenlik gemisi ve bir sahil güvenlik botunun sevk edildiği belirtildi. Görevlendirilen sahil güvenlik unsurlarınca orta hat üzerinde bulunan Yunanistan Sahil Güvenlik unsurunun, önleme manevralarıyla sürülerek bölgeden uzaklaştırıldığı ifade edildi. Türk balıkçı teknesinde yapılan incelemelerde herhangi bir hasarın tespit edilmediği, balıkçı teknesinin emniyetli bir şekilde Turgutreis Balıkçı Barınağı'na intikalinin sağlandığı kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da demir yüklü kamyonet çocukların üstüne devrildi

İstanbul'da demir yüklü kamyonet çocukların üstüne devrildi