Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Tüm Türkiye'nin Merak Ettiği Davada Ara Karar Verildi! İki Kişi Tahliye Edildi

Tüm Türkiye'nin Merak Ettiği Davada Ara Karar Verildi! İki Kişi Tahliye Edildi

Ankara'da görülen Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında önemli bir gelişme yaşandı. Mahkeme, iki sanığın tahliyesine karar verirken, diğer sanıkların tutukluluk ve adli kontrol hallerini sürdürme kararı aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tüm Türkiye'nin Merak Ettiği Davada Ara Karar Verildi! İki Kişi Tahliye Edildi
KAYNAK: ANKA

Ankara'da Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin devam eden davada, 20’si tutuklu olan 61 sanığın yargılandığı duruşmada ara karar açıklandı. Mahkeme, tutuklu sanıklar Arif Buğra Beşe ve Furkan Anıl Bahar’ın tahliyesine hükmetti. Bir sonraki duruşmanın tarihi ise 9 Eylül olarak belirlendi.

Dava Süreci ve Mahkeme Kararları

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın üçüncü duruşmasının beşinci celsesi, Sincan Cezaevi'nde yapıldı. Duruşma esnasında, Mahkeme Başkanı'nın ara kararı açıklamasından önce, Ayhan Bora Kaplan’ın avukatı Umut Köroğlu söz aldı. Köroğlu, tutuklanan komiser Ufuk Gültekin'in, gizli tanık "M7" kod adlı S.S'nin beyanlarını emniyette alarak savcıya PDF formatında gönderdiklerini itiraf ettiğini belirtti. Köroğlu, bu itirafın müvekkilinin beyanlarını doğruladığını ifade etti.

Tutuklu ve Firari Sanıklar

Mahkeme, aralarında S.S'nin de bulunduğu firari sanıkların yakalama emirlerinin infaz edilmesine karar verdi. Ayrıca, Arif Buğra Meşe ile Furkan Anıl Bahar'ın yurt dışı çıkış yasağı tedbiri ile tahliyelerine karar verildi. Diğer 18 sanığın tutukluluk halleri devam ederken, tutuksuz sanıkların adli kontrol kararları da sürdü.

Müştekiler ve Duruşmanın Ertelenmesi

Mahkeme, müştekiler Vesile Tatar ve Aslıhan Tatar’ın bir sonraki celsede hazır edilmesine karar verirken, Muhammed Sağ'ın dinlenilmesinden vazgeçildi. Duruşma, 9 Eylül tarihine ertelendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Yaşlı Kadın Balkondan Düştü! Yardımına Bakın Kim Koştu

Antalya’da Yaşlı Kadın Balkondan Düştü! Yardımına Bakın Kim Koştu