Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Babasını Öld*rüp Ces*di Parç*layan Evlat Tutuklandı

Babasını Öld*rüp Ces*di Parç*layan Evlat Tutuklandı

Edirne'de, babasını tabancayla öldürdükten sonra ces*dini parç*lara ayıran ve ormanda yakarak dere kenarına atan cani çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Babasını Öld*rüp Ces*di Parç*layan Evlat Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Edirne'nin Süloğlu ilçesinde meydana gelen korkunç cinayet, tüm ülkeyi dehşete düşürdü. Babasını tabancayla öldürdükten sonra banyoda baltayla parç*layan Canberk Yalçın, ces*di ormanlık alana götürerek yaktı. Ardından dere kenarına atan zanlı, cinayetin ardından evine geri döndü ve jandarmaya babasının kaybolduğu yönünde ihbarda bulundu.

Jandarmanın Dikkatinden Kaçmadı

Canberk Yalçın, Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı'na yaptığı kayıp ihbarıyla olay yerine gelen ekiplere rehberlik etmeye çalıştı. Babasını arama çalışmalarına katılan Yalçın, ces*di attığı bölgeden uzak noktalarda ve mezarlık çevresinde arama yapılmasını önererek şüpheli hareketlerde bulundu. Jandarma ekiplerinin dikkatini çeken bu tavırlar, olayın çözülmesinde kilit rol oynadı.

Ces*t Dere Kenarında Bulundu

Jandarma ekipleri, Canberk Yalçın’ın tutarsız açıklamaları ve şüpheli hareketleri üzerine soruşturmayı derinleştirerek, Yalçın’ı gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda, baba Şerif Yalçın'ın ces*di dere kenarında bulundu. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibi ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından ces*t, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Eşi Adli Kontrol Şartıyla Serbest

Gözaltına alınan Canberk Yalçın, Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Edirne Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Katil zanlısının eşi Gözde Y. ise ifadesinin alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Daha Önce Hiçbir Sorun Yaşanmamıştı

Olayın yaşandığı Domurcalı köyünde büyük bir şok ve korku hâkim. Köy sakinleri, Yalçın ailesinin daha önce hiçbir sorun yaşamadığını belirterek, yaşananlara inanamadıklarını ifade etti. Baba ve oğulun sık sık tartıştığını söyleyen bazı köylüler, böyle bir cinayetle karşı karşıya kalmayı beklemediklerini belirtti.

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı, yaşanan olayla ilgili soruşturmanın derinleştirildiğini ve tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Irak İslami Direnişi'nden İsrail'e Dron Saldırısı!

Irak İslami Direnişi'nden İsrail'e Dron Saldırısı!