Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Elazığ-Ankara Seferinde Kriz: Pilot Uçuş Sürem Doldu Dedi Gitti

Elazığ-Ankara Seferinde Kriz: Pilot Uçuş Sürem Doldu Dedi Gitti

Anadolu Jet'in Elazığ-Ankara seferi, pilotun "Uçuş sürem doldu" demesiyle iptal edildi. Yolcular, saatlerce bekledikten sonra isyan etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Elazığ-Ankara Seferinde Kriz: Pilot Uçuş Sürem Doldu Dedi Gitti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Anadolu Jet’in Elazığ'dan Ankara'ya yapacağı sefer, beklenmedik bir gelişme ile iptal edildi. Saat 18.15'te gerçekleşmesi planlanan uçuş, yolcuların Havalimanı’na gelmesiyle başladı. Ancak sefer, ilk olarak 19.15’e, ardından 20.00’ye ertelendi. Saat 20.00'yi geçmesine rağmen yolcuların uçağa alınmaması, ortada bir belirsizlik yaratırken, havalimanında gergin anlar yaşandı.

Pilotun Açıklaması ve Seferin İptali

Havalimanında bekleyen yolcular, uçuş saatinin bir kez daha erteleneceğini umarken, pilotun "Uçuş sürem doldu" açıklaması tüm planları altüst etti. Yolcular, seferin iptal edildiği ve ertesi gün sabah 09.00'a alındığı bilgisini alınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Saatlerce beklemenin ardından isyan eden yolcular, havalimanı ve firma yetkilileri ile tartışmalara girdi.

Yolcuların Durumu ve Çözüm Süreci

İptal edilen uçuş sonrası birçok yolcu evlerine dönmeyi tercih ederken, bazıları firma tarafından otellere yerleştirildi. Yolcular, yaşanan olumsuz durum nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, Anadolu Jet'in uçuşlarıyla ilgili gelen şikayetler artış gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef 2024’te Eleme Heyecanı: Veda Eden İsim Belli Oldu

MasterChef 2024’te Eleme Heyecanı: Veda Eden İsim Belli Oldu