Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Aile Pikniği Faciaya Dönüştü! Çocuklarını Kurtardı Kendisi Boğuldu

Aile Pikniği Faciaya Dönüştü! Çocuklarını Kurtardı Kendisi Boğuldu

Kütahya Ilıca’da piknik yapan Cemal Güneş, çocuklarını termal atıkların oluşturduğu göletten kurtardıktan sonra gözden kayboldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Aile Pikniği Faciaya Dönüştü! Çocuklarını Kurtardı Kendisi Boğuldu
KAYNAK: İHA

Kütahya’da, Ilıca Kaplıcaları’nda meydana gelen trajik olayda, Cemal Güneş (45), çocuklarını termal atıkların biriktiği su birikintisinde boğulmaktan kurtardı. Ancak baba, aynı gölette gözden kaybolarak boğuldu.

Piknik Keyfi, Acıya Dönüştü

Olay, Ilıca Kaplıcaları'nın Soğuksu mevkiinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, Cemal Güneş, çocuklarıyla birlikte piknik yapmak için bölgeye gitmişti. Aile, günün tadını çıkarırken çocuklar, yaklaşık 2 metre derinliğindeki su birikintisine girdi. Ancak kısa bir süre sonra çocuklar boğulma tehlikesi yaşadı.

Babadan Kahramanca Kurtarma

Durumu fark eden baba Cemal Güneş, hızla çocuklarının yardımına koştu. Büyük bir cesaretle suya atlayan Güneş, çocuklarını boğulmaktan kurtarmayı başardı. Ancak çocuklarını karaya çıkaran baba, suyun içinde kayboldu ve bir daha gözükmedi.

Arama Çalışmalarında Acı Son

Olayın hemen ardından çevredekilerin ihbarı üzerine, bölgeye AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, kısa sürede başlattıkları arama çalışmalarında Cemal Güneş’in cansız bedenine ulaştı. Güneş’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanyaspor Deplasmanda Kazandı! Fatih Tekke'den Maç Sonu Açıklamaları

Alanyaspor Deplasmanda Kazandı! Fatih Tekke'den Maç Sonu Açıklamaları