Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Sakarya'da Alev Topuna Dönen Otomobilde Yanarak Can Verdi

Sakarya'da Alev Topuna Dönen Otomobilde Yanarak Can Verdi

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde meydana gelen korkunç trafik kazasında, bir otomobil alev aldı. Sürücü ağır yaralanırken, eşi yanarak hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sakarya'da Alev Topuna Dönen Otomobilde Yanarak Can Verdi
KAYNAK: İHA

Sakarya-Bilecik D-650 karayolu, Hayrettin Mahallesi mevkiinde yaşanan trafik kazası, büyük bir trajediye sahne oldu. Pamukova ilçe girişinde yol yapım çalışmaları nedeniyle tek şeride düşen bölgede araç kuyruğu oluştu. Bu sırada Bilecik yönünde ilerleyen Salim Kaba (73) yönetimindeki 54 RA 250 plakalı otomobil, önünde duran araca çarptı.

Zincirleme Çarpışma Alev Aldı

Salim Kaba’nın kullandığı otomobilin, önündeki 03 BB 288 plakalı araç ile çarpışmasının ardından zincirleme kaza meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle 03 BB 288 plakalı otomobil, önünde duran başka bir araca daha çarptı. Salim Kaba'nın aracı ise alev aldı ve bu sırada kaputun üzerine savrulan eşi Saadet Kaba (68), yanarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Sürücü Ağır Yaralandı

Otomobilin alev alması sonucu ağır yaralanan Salim Kaba, çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kaba’yı hastaneye kaldırdı. Ağır yaralanan sürücünün tedavisi sürerken, eşinin trajik ölümü büyük üzüntüye neden oldu.

Trafik Akışı Kontrollü Sağlandı

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan D-650 karayolu, ekiplerin müdahalesinin ardından kontrollü olarak trafiğe açıldı. Yaşanan feci kaza, bölgede büyük bir tedirginlik yarattı. Emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Kazanın Dehşet Anları Kamerada

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler, kazanın ne denli korkunç olduğunu gözler önüne serdi. Alev topuna dönen otomobilin kaputuna savrulan Saadet Kaba'nın yanarak can verdiği anlar, izleyenleri dehşete düşürdü. Görüntülerde bir kişinin, "Ah Salim ağabeyim, Saadet yengem" diyerek yaşadığı üzüntü ve panik anları da yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Babasını Öld*rüp Ces*di Parç*layan Evlat Tutuklandı

Babasını Öld*rüp Ces*di Parç*layan Evlat Tutuklandı