Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Yerlikaya'dan Narkoçelik-40: 32 İlde Dev Uyuşt*rucu Operasyonu

Yerlikaya'dan Narkoçelik-40: 32 İlde Dev Uyuşt*rucu Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: ' 32 ilde gerçekleştirilen 'Narkoçelik-40' operasyonlarında 3,9 ton uyuşturucu, 15,8 milyon kök kenevir ele geçirildi'.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yerlikaya'dan Narkoçelik-40: 32 İlde Dev Uyuşt*rucu Operasyonu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde gerçekleştirilen 'Narkoçelik-40' operasyonlarında 3,9 ton uyuşturucu, 15,8 milyon kök kenevir ve yüz binlerce uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 125 kişinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarma ekipleri tarafından 32 ilde düzenlenen dev uyuşturucu operasyonu 'Narkoçelik-40' ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, operasyonlar kapsamında toplamda 3 ton 972 kilogram uyuşturucu madde, 15 milyon 825 bin 619 adet kök kenevir ve kök skunk ile 188 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi.

125 zehir taciri yakalandı, 63'ü tutuklandı

Operasyonlar neticesinde 125 uyuşturucu satıcısının yakalandığını belirten Yerlikaya, 63 kişinin tutuklandığını, 3 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini açıkladı. Diğer şüpheliler hakkındaki işlemler ise devam ediyor.

Ülke genelinde büyük çaplı operasyon

Operasyonlar, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde ve 32 ilin jandarma komutanlıkları tarafından gerçekleştirildi. Diyarbakır, Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Van gibi büyük şehirlerin yanı sıra, Erzurum, Rize, Hatay, Siirt, Edirne, Malatya, Kahramanmaraş gibi birçok ilde eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

"Zehir tacirlerine karşı kararlıyız"

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ülkeyi uyuşturucu tacirlerinden temizlemekte kararlı olduklarını vurguladı. "Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız" diyen Yerlikaya, operasyonların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş’ın Yıldızı Rafa Silva Sert Müdahalelerin Hedefinde

Beşiktaş’ın Yıldızı Rafa Silva Sert Müdahalelerin Hedefinde