Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Malatya'da ev yangını

Malatya'da ev yangını

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana gelen yangın, sabah saatlerinde bölgede paniğe neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malatya'da ev yangını
KAYNAK: İHA

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana gelen yangın, sabah saatlerinde bölgede paniğe neden oldu. Yakınca Caddesi üzerindeki müstakil bir ikametin ikinci katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangına, itfaiye ekipleri müdahale etti.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın, yoğun çaba sonucu söndürüldü. Ancak yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.

Yangında şans eseri yaralanan olmazken, olaya ilişkin inceleme başlatıldı. İtfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini belirlemek ve benzer olayların önüne geçmek amacıyla detaylı bir inceleme başlattı.

Malatya Yangın

Olay yerindeki ilk belirlemelere göre, yangının çıkış nedeni hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak yetkililer, soruşturmanın sonuçlarına ulaşıldıkça daha fazla bilgi paylaşacaklarını belirtti.

Malatya Yangnı2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji uyardı! Muğla Köyceğiz'de fırtına tekneleri batırıyordu

Meteoroloji uyardı! Muğla Köyceğiz'de fırtına tekneleri batırıyordu