Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kocaeli'de Lise Müdür Yardımcısının Silahlı Saldırı Sonucu Ölümü: 8 Tutuklama

Kocaeli'de Lise Müdür Yardımcısının Silahlı Saldırı Sonucu Ölümü: 8 Tutuklama

Kocaeli'de lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ın otomobilinde vurularak öldürülmesiyle ilgili olarak yakalanan 11 şüpheliden 8'i tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli'de Lise Müdür Yardımcısının Silahlı Saldırı Sonucu Ölümü: 8 Tutuklama
KAYNAK: İHA

Kocaeli'de Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç, 26 Haziran Çarşamba günü sabah saatlerinde aracında silahlı saldırıya uğradı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Çayırova Mahallesi Fatih Caddesi'nde meydana geldi. Evinden çıkan Çoğaç, aracına bindiği sırada emniyet kemerini takarken saldırıya uğradı. Saldırgan, Çoğaç'ın aracının yanına gelerek tabancayla başına ateş etti. Kanlar içinde kalan Mahir Çoğaç, olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırgan, hızla olay yerinden uzaklaştı. Cinayet, Kocaeli'de büyük yankı uyandırdı ve güvenlik güçleri olayın failini yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Syhfn

Polis Geniş Çaplı Soruşturma Başlattı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri, saldırıyı gerçekleştiren ve olayla bağlantılı olduğu düşünülen şüphelilerin peşine düştü. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin 17 yaşındaki D.G. olduğu tespit edildi.

Ruılöfn

Operasyonlar ve Gözaltılar

Polis, Kocaeli, İstanbul ve Adana'da düzenlenen operasyonlarla D.G. ve 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan diğer şüpheliler B.G. (20), O.D. (18), H.Z. (22), E.K. (32), M.Ç. (27), L.A. (44), M.Ö. (24), A.H. (53), E.B. (39) ve T.Ö. (33) oldu. Şüpheliler, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hsmkush

11 şüpheliden 8'i tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Adliyede ifadeleri alınan 11 şüpheliden 8'i tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan şüphelilerden biri olan D.G., olayın faili olarak gösteriliyor. Diğer şüphelilerin ise olaya nasıl dahil oldukları ve suçla bağlantıları araştırılıyor. Kocaeli'de yaşanan bu trajik olay, eğitim camiasında ve toplumda derin bir üzüntü yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Havalimanı'ndan yeni yolcu rekoru

İstanbul Havalimanı'ndan yeni yolcu rekoru