Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Forkliftin altında kalarak can verdi!

Forkliftin altında kalarak can verdi!

Bursa'da bir iş yerinde çalışan Suriye uyruklu Abdullah H., forklift kullanarak tıra patates yüklerken, kullandığı forkliftin devrilmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Forkliftin altında kalarak can verdi!
KAYNAK: İHA

Bursa'da bir iş yerinde çalışan Suriye uyruklu Abdullah H., forklift kullanarak tıra patates yüklerken, kullandığı forkliftin devrilmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti. Olay, merkez Osmangazi ilçesi Çeltikköy Mahallesi Yeniyol Caddesi'nde bulunan iş yerinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Günlük işçi olarak çalışan Abdullah H.'nin arkadaşları, forkliftin devrilmesini fark ederek olayı hemen bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri Abdullah H.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Abdullah H.'nin cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili detaylı bir tahkikat başlattı. Forklift kazası sonucu yaşanan bu trajik olayın ardından, iş yerinde alınan güvenlik önlemleri ve kullandırılan araçlara ilişkin inceleme başlatıldı.

Forklift

Forklift4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'un Tarihi Mekanları Ziyaretçi Rekoru Kırdı

İstanbul'un Tarihi Mekanları Ziyaretçi Rekoru Kırdı