Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Eyüpsultan'da Maden Sahasında Araç Şarampole Uçtu : 2 Yaralı

Eyüpsultan'da Maden Sahasında Araç Şarampole Uçtu : 2 Yaralı

Eyüpsultan'da özel bir maden sahasında meydana gelen şarampole uçma olayı, 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Kaza anında hızla müdahale eden sağlık ve itfaiye ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eyüpsultan'da Maden Sahasında Araç Şarampole Uçtu : 2 Yaralı
KAYNAK: İHA

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi'nde bulunan özel bir maden sahasında geçtiğimiz hafta pazartesi günü öğle saatlerinde meydana gelen kaza büyük şaşkınlık yarattı. Özel bir firmaya ait maden sahasında çalışan Ömer Faruk Yıldırım ve Şahin Özyapı, 34 GFT 849 plakalı pikap tarzı araçlarıyla sahaya girdi. Ancak araçları, sonu olmayan bir yola girdikten sonra kontrolü kaybederek şarampole uçtu.

Kazada araç içinde bulunan 2 kişi yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri hızla müdahale etti. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla Eyüp Sultan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparak tutanak tuttu. İtfaiye ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Kazanın nasıl olduğu ve alınacak önlemlerle ilgili soruşturma devam ediyor.

Rvgfb

V D

Fvgfc

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kastamonuspor futbolcusu Antalya'da kazada yaralandı

Kastamonuspor futbolcusu Antalya'da kazada yaralandı