Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Bodrum'da Acı Ölüm! Ünlü Tiyatrocu Hayatını Kaybetti

Bodrum'da Acı Ölüm! Ünlü Tiyatrocu Hayatını Kaybetti

Bodrum'da ünlü tiyatrocu Demet Ersoy, bir otelin terasından düşerek hayatını kaybetti. İş görüşmesi için gittiği Bodrum'da yaşanan trajik olay, polis ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Detaylar haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da Acı Ölüm! Ünlü Tiyatrocu Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, ünlü tiyatrocu Demet Ersoy (48), bir otelin terasından düşerek yaşamını yitirdi. Olay, sabaha karşı Kumbahçe sahilindeki bir otelde meydana geldi.

A W226129 05

Bodrum'a İş Görüşmesi İçin Gitmişti

Edinilen bilgilere göre, tiyatro oyuncusu ve yapımcısı Demet Ersoy, iş görüşmesi için gece saatlerinde uçakla Ankara’dan Bodrum’a gelmişti. Ersoy, iş arkadaşlarıyla birlikte, tadilat nedeniyle henüz kapalı olan Kumbahçe'deki oteline yerleşti.

A W226129 01

Alkol Alırken Teras'tan Düştü

Gece ilerledikçe, iddiaya göre Ersoy, iki arkadaşıyla birlikte otelin terasında alkol almıştı. Daha sonra odasına dönen Ersoy, bir süre sonra tekrar arkadaşlarının yanına geri döndü. İddialara göre, alkolün etkisiyle ve korkuluğun kısa olması nedeniyle Ersoy, iki katlı binanın terasından aşağı düştü.

A W226129 03

Soruşturma Devam Ediyor

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan kontroller sonucunda, evli ve 1 çocuk annesi olan Demet Ersoy'un hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, olay yerinde ve çevresinde incelemelerde bulundu ve Ersoy'un cenazesini otopsi için gönderdi.

A W226129 04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fransız Pop İkonu Françoise Hardy 80 Yaşında Hayatını Kaybetti

Fransız Pop İkonu Françoise Hardy 80 Yaşında Hayatını Kaybetti