Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Erzurum’da otomobil sulama kanalına devrildi: 2 öl*, 1 yaralı

Erzurum’da otomobil sulama kanalına devrildi: 2 öl*, 1 yaralı

Üniversite kayıt heyecanıyla Erzurum’a gelen Anataca ailesi, trafik kazasında hayatını kaybetti. Kızları Dilay ise yaralı kurtuldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Erzurum’da otomobil sulama kanalına devrildi: 2 öl*, 1 yaralı
KAYNAK: İHA

Erzurum'da üniversite kaydı için şehre gelen Anataca ailesinin yolculuğu trajik bir şekilde son buldu. Mustafa Anataca'nın yönetimindeki 67 ADN 523 plakalı otomobil, Erzurum il merkezine 35 kilometre mesafedeki Çiğdemli Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkarak önce aydınlatma direğine, ardından sulama kanalına çarptı. Kaza sonucunda araçta bulunan Mustafa ve Birsen Anataca olay yerinde hayatını kaybederken, çiftin kızları Dilay Anataca ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Aile Kızlarını Üniversite Kaydı İçin Getirmişti

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde yaşayan Anataca ailesi, kızları Dilay Anataca'nın Erzurum Atatürk Üniversitesi'ni kazanması üzerine kayıt işlemleri için Erzurum’a gelmişti. Ancak üniversite kayıt heyecanı, bu talihsiz kaza ile yerini derin bir acıya bıraktı.

Sulama Kanalına Uçtu

Edinilen bilgilere göre, Mustafa Anataca'nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan araç, hızla sulama kanalına uçtu. Kazada, araçta sıkışan Mustafa ve Birsen Anataca, AFAD ekiplerinin müdahalesiyle sulama kanalından çıkarıldı. Ancak çiftin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Genç Kız, Suya Savrulduktan Sonra Kurtuldu

Kazadan sağ kurtulan tek isim olan Dilay Anataca, kazanın şokunu atlattıktan sonra kendi imkanlarıyla araçtan 100 metre uzakta suyun kenarına çıkmayı başardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan genç kız, Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Dilay'ın, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manchester City Arsenal Karşısında Son Dakikada Beraberliği Kurtardı

Manchester City Arsenal Karşısında Son Dakikada Beraberliği Kurtardı