Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Karşı Şeride Geçti Otobüse Çarptı! 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Karşı Şeride Geçti Otobüse Çarptı! 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Zonguldak-Bartın karayolunda kontrolden çıkan bir otomobil, Efe Tur’a ait yolcu otobüsüne çarparak takla attı. Kazada 7 yaşındaki Emir Toprak hayatını kaybetti

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Karşı Şeride Geçti Otobüse Çarptı! 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Zonguldak - Zonguldak-Bartın karayolunda meydana gelen feci kazada, bir otomobilin kontrolden çıkarak şehirlerarası yolcu otobüsüne çarpması sonucu 7 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti. Kazada otomobilde bulunan üç kişi de yaralandı.

Karşı Şeride Geçen Otomobil Otobüse Çarptı

Kaza, Akyamaç köyü mevkisinde meydana geldi. Ramazan Toprak yönetimindeki 67 ZF 499 plakalı otomobil, sürücüsünün yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. O sırada Bartın'a doğru seyir halinde olan Efe Tur firmasına ait şehirlerarası yolcu otobüsüne çarpan otomobil, çarpmanın etkisiyle takla attı ve ters döndü.

7 Yaşındaki Emir Toprak Hayatını Kaybetti

Kazanın ardından olay yerine hızla jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, otomobilde sıkışan yaralıları çıkararak ilk müdahaleyi yaptı. Otomobilde bulunan anne Melek Toprak, eşi Ramazan Toprak ve çocukları Enes Toprak yaralı olarak kurtarılırken, 7 yaşındaki Emir Toprak ise maalesef kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar, Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük çocuğun cansız bedeni ise hastanenin morguna götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail İle İşbirliği Yaptıkları İddiasıyla 12 Kişi Gözaltına Alındı

İsrail İle İşbirliği Yaptıkları İddiasıyla 12 Kişi Gözaltına Alındı