Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Bodrum'da 53 Düzensiz Bakın Nerede Yakalandı

Bodrum'da 53 Düzensiz Bakın Nerede Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 53 düzensiz göçmen yakalanırken, 22 düzensiz göçmen de kurtarıldı. Ekipler, 1 göçmen kaçakçısı şüphelisini ise gözaltına aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da 53 Düzensiz Bakın Nerede Yakalandı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından düzensiz göçmenlerle ilgili üç ayrı olay yaşandı. Birinci olayda, Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-15) tarafından tespit edilen lastik bot içerisindeki bir grup düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik Botu (KB-109) tarafından durduruldu. İçinde 3'ü çocuk toplam 33 göçmen bulunan botta yakalandılar.

Dasfsaf

Diğer bir olayda, Sahil Güvenlik ekipleri bir fiber karinalı lastik bottaki 2'si çocuk 20 düzensiz göçmeni yakaladı. Bu operasyonda teknedeki bir göçmen kaçakçısı da gözaltına alındı.

Asdfasdfasdfas

Üçüncü bir olayda ise, Yunanistan unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen bir can sal içerisindeki 5'i çocuk 22 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı.

Bu üç olayda toplam 75 düzensiz göçmen karaya çıkarılırken, gözaltına alınan göçmen kaçakçısı şüphelileriyle ilgili adli işlemler başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Finaline Hazırlanıyor

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Finaline Hazırlanıyor