Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Antalya’da İki Çardak Yangında Kül Oldu

Antalya’da İki Çardak Yangında Kül Oldu

Antalya’nın Aksu ilçesi Kumköy Sahili’nde denize sıfır inşa edilen ve otellere komşu olan çardaklarda çıkan yangında iki çardak tamamen yandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da İki Çardak Yangında Kül Oldu
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Aksu ilçesi Kumköy Sahili’nde denize sıfır inşa edilen ve otellere komşu olan çardaklarda çıkan yangında iki çardak tamamen yandı. Geçtiğimiz yıl da aynı bölgede çıkan yangında dört çardak küle dönmüştü.

Yangının Meydana Geldiği An

Olay, saat 21.45 sıralarında meydana geldi. Bilgilere göre, Neriman Yıldız’a ait çardakta henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın kısa sürede yayılarak yan taraftaki bir çardağa da sıçradı.

Yangına Müdahale ve Sonuçları

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangında iki çardak tamamen yanarak küle dönerken, can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Görgü Tanıklarının İfadeleri

Kumköy Kültürü Koruma Geliştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Abdullah Kaya, yangını gören bölge sakinlerinin çatı kısmında yer alan güneş panelinden kıvılcım çıktığını, ardından çardağın bir anda alev aldığını ve tüp patlama sesi duyduklarını belirtti. Ekipler, yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlattı.

Geçmişteki Benzer Olaylar

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında da aynı bölgede yangın çıkmış ve dört çardak küle dönmüştü. O yangında ise bölge sakinleri kundaklama iddiasında bulunmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bankaların faiz oranları güncellendi: 600 bin TL'nin faiz oranı ne kadar?

Bankaların faiz oranları güncellendi: 600 bin TL'nin faiz oranı ne kadar?