Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Ambulansla göçmen kaçakçılığı yapan şahıs için karar!

Ambulansla göçmen kaçakçılığı yapan şahıs için karar!

Kırklareli'nin Kofçaz ilçesinde, ambulans kullanarak göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen sağlık çalışanı E.A., jandarma ekiplerince yakalanmış ve mahkemeye çıkarılmıştı. Davada yeni gelişme...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ambulansla göçmen kaçakçılığı yapan şahıs için karar!
KAYNAK: İHA

Kırklareli'nin Kofçaz ilçesinde, ambulans kullanarak göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen sağlık çalışanı E.A., jandarma ekiplerince yakalanmış ve mahkemeye çıkarılmıştı. Kırklareli 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık E.A. ile avukatı hazır bulundu.

İddianamede, E.A'nın ambulansı kullanarak İstanbul'dan 200 avro karşılığında Kırklareli'ne 4 düzensiz göçmen getirdiği belirtilmişti. Sanık, duruşmada yaptığı savunmada, İstanbul'dan Kırklareli'ne yola çıkarken çaresiz görünen 4 düzensiz göçmeni ambulansa aldığını ve belirttikleri konuma götürmek amacıyla hareket ettiğini, ancak konumun sınır bölgesi olduğunu bilmediğini ifade etti. Ayrıca, göçmenlerden para almadığını ve yasadışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalıştıklarını bilmediğini söyledi. Ehliyetinin daha önce başka bir konudan dolayı alındığını ve jandarma tarafından durdurulduğunda heyecan yaptığını belirten E.A., göçmenlerden birinin araçtan kaçması üzerine heyecanlandığını ve aracı sürmeye başladığını, ancak iddianamede belirtilen gibi 20 dakika boyunca kaçmadığını savundu.

Mahkeme, E.A.'yı göçmen kaçakçılığı suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı. Sanığın mahkemedeki savunmasına rağmen ceza almasıyla birlikte, davanın detayları ve verilen ceza kamuoyunda dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avukat kocadan eşine ve eşinin ailesine şiddet!

Avukat kocadan eşine ve eşinin ailesine şiddet!