Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar'ın Kore Gazisi kayınpederi önce kendini sonra eşini vurdu

Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar'ın Kore Gazisi kayınpederi önce kendini sonra eşini vurdu

85 yaşındaki bir kişi, 86 yaşındaki eşini av tüfeği ile öldürdü. Aynı tüfekle de hayatına son veren yaşlı adam ve eşi olay yerinde yaşamını yitirdi. Öte yandan yaşlı çiftin, 2018 yılında bir televizyon programına konuk olduğu öğrenildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar'ın Kore Gazisi kayınpederi önce kendini sonra eşini vurdu

ALURCA İNTİHARAlucra Belediye Başkanı Suat Aybar'ın kayınpederi ve kayınvalidesi olan Ali Sağlık (85) Giresun Alucra'da, henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Fatma Sağlık'ı (86) av tüfeği ile öldürüp, aynı silahla intihar etti.

Kan donduran olay Giresun'un Alucra ilçesine bağlı  Hacıhasan köyünde sabah saatlerindemeydana geldi. 85 yaşındaki Ali Sağlık ile 86 yaşındaki eşi Fatma Sağlık, evlerine gelen akrabaları tarafından kanlar içinde bulundu.

Silah seslerini duyan akrabalar eve geldi. daha sonra hemen 112 acil çağrı merkezine haber verildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekipleri gönderildi. Ali Sağlık ve Fatma Sağlık'ın cenazeleri Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT'de yayınlanan 'Ömür Dediğin' adlı programın 168'inci bölümüne konuk olduğu öğrenildi.

Mal varlığını bağışlamış

İddialara göre Ali Sağlık'ın bütün mal varlığını yaklaşık bir hafta önce devlete bağışladığı öne sürüldü.

"Ömür Dediğin"

Ali ve Fatma Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT’de yayınlanan "Ömür Dediğin" adlı programın 168’inci bölümüne konuk olduğu belirtildi. Programda çoğu yarım asrı geçmiş yaşlı çiftlerin hayatları, yaşamları ve tecrübeleri konu ediniliyor.

Kore Gazisi

Ali Sağlık’ın Kore Gazisi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili Alucra Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Nihat Saraç

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'DEN "ATATÜRK DİZİSİ" AÇIKLAMASI

CHP'DEN "ATATÜRK DİZİSİ" AÇIKLAMASI