Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Ünlü Oyuncular ALKÜ'de Öğrencilerle Buluştu: Kahkahalarla Dolu Söyleşi

Ünlü Oyuncular ALKÜ'de Öğrencilerle Buluştu: Kahkahalarla Dolu Söyleşi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide ünlü oyuncular hayat hikayelerini ve tecrübelerini esprili bir dille öğrencilerle paylaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Oyuncular ALKÜ'de Öğrencilerle Buluştu: Kahkahalarla Dolu Söyleşi
KAYNAK: İHA

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde (ALKÜ) düzenlenen söyleşide ünlü oyuncular Metin Yıldız, Yunus Karaca ve Metin Keçeci, öğrencilerle hayat hikayelerini ve tecrübelerini esprili bir dille paylaştı. Öğrenciler, keyif dolu bir akşam geçirirken, oyuncuların kariyer yolculuklarına dair önemli bilgiler edindi.

"Deli Zekalılar" Dizisi Ekibi ALKÜ'de

ALKÜ’nün düzenlediği bilimsel, kültürel ve sanatsal programlar kapsamında gerçekleştirilen “Metin Yıldız ve Yunus Karaca ile Birtakım Sanatsal Söyleşiler” etkinliği, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Alanya'da "Deli Zekalılar" dizisinin çekimlerinde bulunan Metin Yıldız, Yunus Karaca ve Metin Keçeci, etkinliğe katılarak öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Kahkahalar Eşliğinde Hayat Hikayeleri

Söyleşi, Metin Yıldız’ın oyunculuk serüvenini anlatan esprili anekdotlarla başladı. Oyunculuk dünyasında karşılaştığı zorlukları mizahi bir dille paylaşan Yıldız, öğrencileri kahkahalara boğdu. Yunus Karaca ise küçük yaşta katıldığı yetenek yarışmasıyla ünlenmesinden ve yeteneklerin doğru kullanımı konusundaki tavsiyelerinden bahsetti. Metin Keçeci de hayat tecrübelerini öğrencilerle paylaşarak, sektördeki deneyimlerini aktardı.

Soru-Cevap ve Hediyeler

Söyleşinin soru-cevap bölümünde öğrenciler, oyunculara sektörde karşılaşılan zorluklar ve oyunculuk kariyeri hakkında sorular yöneltti. Program sonunda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Akın, Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu ve Genel Sekreter Onur Ocakdan, oyunculara hediye takdim etti. Etkinlik, öğrencilerin oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Yasaklı Markaların Denetiminde Arbede!

Alanya'da Yasaklı Markaların Denetiminde Arbede!