Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Alanya'da Feci Kaza! Otomobil Motosiklete Çarptı!

Alanya'da Feci Kaza! Otomobil Motosiklete Çarptı!

Alanya'da meydana gelen trafik kazasında motosiklet çarptı, yolcu hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü tedavi altında. Sürücü gözaltında.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da Feci Kaza! Otomobil Motosiklete Çarptı!
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında, kontrolsüz bir şekilde kavşaktan dönen otomobil, karşı yönden gelen motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, yolcu olarak bulunan Mehmet Ali Yıldız (26) tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti.

Kaza nasıl oldu?

Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Alanya'nın Şevket Tokuş Caddesi üzerinde yaşandı. Zeki Enes M. yönetimindeki 34 TM 3407 plakalı otomobil, kavşağa geldiğinde kontrolsüz bir şekilde dönüş yaptı ve karşı yönden gelen Hüsamettin A.'nın (28) kullandığı 80 AGL 171 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve yolcu farklı noktalara savruldu.

Yaralılardan biri hayatını kaybetti

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Hüsamettin A. ve Mehmet Ali Yıldız, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olan Mehmet Ali Yıldız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Hüsamettin A.'nın ise tedavisi sürüyor.

Sürücü gözaltında

Kazaya karışan otomobilin sürücüsü Zeki Enes M., olay sonrası gözaltına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ali Babacan DEVA Partisi kongresinde yeniden Genel Başkan seçildi

Ali Babacan DEVA Partisi kongresinde yeniden Genel Başkan seçildi