Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Engelli Rampasına Park Eden Araca Öfke!

Antalya'da Engelli Rampasına Park Eden Araca Öfke!

Antalya'da bir bedensel engelli, engelli rampasının önüne park edilen araca öfkeyle saldırarak camlarını ve farlarını çekiçle parçaladı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Engelli Rampasına Park Eden Araca Öfke!
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesinde, engelli rampasının önüne park edilen bir araca tepki gösteren bedensel engelli vatandaş, öfkeyle aracın camlarını ve farlarını çekiçle parçaladı. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Olayın Detayları

Dün akşam saatlerinde Kepez ilçesi Kültür Mahallesi'nde yaşanan olayda, ismi öğrenilemeyen bedensel engelli bir vatandaş, tekerlekli sandalyesiyle kendisine tahsis edilen engelli rampasını kullanmak isterken, rampanın önüne park eden bir otomobili görünce büyük bir öfkeye kapıldı. Rampayı kullanamayan ve yolun karşısına geçemeyen engelli şahıs, park halindeki aracın sileceğine zarar verdikten sonra elindeki çekiçle araca saldırdı.

Araçta Ciddi Hasar Oluştu

Öfkeli vatandaş, aracın önce ön farlarını, ardından kapı camlarını ve stop lambalarını kırarak büyük hasar verdi. Bu anlar çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Çevredekilerin müdahalesiyle bölgeden uzaklaştırılan engelli vatandaş, yaya geçidini kullanarak yolun karşısındaki rampadan geçip olay yerinden ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
O İsim 'Yalı Çapkını'na Geri Dönüyor: Karakterin Akıbeti Belli Oldu

O İsim 'Yalı Çapkını'na Geri Dönüyor: Karakterin Akıbeti Belli Oldu