Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Alanya'da Yasaklı Markaların Denetiminde Arbede!

Alanya'da Yasaklı Markaların Denetiminde Arbede!

Alanya'da yasak markaların denetimi sırasında çıkan arbedede polis memuru yaralandı. Olay, tişört toplatma operasyonunda esnafın protestosuyla başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Alanya'da Yasaklı Markaların Denetiminde Arbede!
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Alanya ilçesinde, satılması yasak olan markaların denetimi sırasında esnaf ile polis ve avukatlar arasında arbede yaşandı. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri biber gazı ile müdahale ederken, bir polis memuru yaralandı.

Olayın Detayları

Alanya’nın Şekerhane Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde gerçekleşen olay, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kararı ile yasaklı markalara ait tişörtlerin toplatılması sırasında çıktı. Polis ekipleri ve marka avukatları, iş yerinde arama yaparken esnaf, cansız mankeni yakarak durumu protesto etti. Bu sırada yaşanan gerginlik, arbedeye dönüştü.

Çevik Kuvvetin Müdahale etti

Olayın büyümesi üzerine çevik kuvvet ekipleri devreye girdi ve kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı. Arbede sırasında bir polis memuru yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaşanan arbedeye karışan kişiler hakkında görüntüler incelendikten sonra karar verileceği açıklandı.

Ürünlere El Konuldu 

Yapılan aramalar sonucunda polis ekipleri, 438 adet farklı markalara ait satılması yasak tişört ve 16 adet sweatshirte mahkeme kararıyla el koydu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya'da Deprem Sonrası Hasar Tespiti Devam Ediyor

Malatya'da Deprem Sonrası Hasar Tespiti Devam Ediyor