Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Trafiği Tehlikeye Düşüren Genç Kadın Ekipleri Zorladı

Antalya'da Trafiği Tehlikeye Düşüren Genç Kadın Ekipleri Zorladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bikinisiyle trafiği tehlikeye atan genç kadın, oğlunun yanına gitmek istediğini söyledi. Sonra Ne Oldu?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Trafiği Tehlikeye Düşüren Genç Kadın Ekipleri Zorladı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bikinisiyle yola çıkarak trafiği tehlikeye atan genç bir kadın, polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Mersin'e oğlunun yanına gitmek istediğini söyleyen kadın, uçak, otobüs ve taksilerin kendisini almadığını iddia etti. Ekiplerin tüm ikna çabalarına rağmen yardım taleplerini reddetti.

Trafiği Tehlikeye Attı

Antalya-Alanya D-400 karayolunda Manavgat Çevreyolu Köprüsü'nde, bir kadının yola çıkarak trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarı üzerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen polis ekipleri, üzerinde bikini olan ve zaman zaman yola çıkarak araçların güvenliğini tehlikeye atan kadını fark etti. Genç kadın, yola çöp kutularından aldığı kolileri atarak kaos yaratmaya devam etti.

"Turistim Ben" Cevabı

Genç kadın, Mersin’e çocuğunun yanına gitmek istediğini, ancak ulaşım araçlarının kendisini kabul etmediğini söyledi. Üzerine tişört giymesi gerektiği konusunda polislerden uyarı alınca, "Niye giyiyormuşum? Turistim ben" diyerek karşılık verdi. Sağlık ekibi çağrılarak tansiyonu ölçülmek üzere ambulansa alınan kadın, sağlık görevlilerine de polisleri şikayet etti.

Otobüse Bindirilerek Yolcu Edildi

Sonunda, olay yerine gelen kadın polis memurunun uzun süren ikna çabaları sonucunda genç kadın otogara götürüldü ve Mersin’e gitmesi için otobüse bindirildi. Kadının otobüsle ayrılmasının ardından polis ekipleri rahat bir nefes aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Naci Görür'den 5.9'luk Malatya depremi açıklaması!

Naci Görür'den 5.9'luk Malatya depremi açıklaması!