Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya CHP Kılıflı Dolandırıcılığa Dikkat!

CHP Kılıflı Dolandırıcılığa Dikkat!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı, partililere gönderilen sahte SMS mesajları konusunda uyarıda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
CHP Kılıflı Dolandırıcılığa Dikkat!
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı, resmi hesapları üzerinden yaptığı açıklamada partilileri dolandırıcılık amacıyla gönderilen sahte SMS’lere karşı uyardı. İl Başkanlığı, partililerin telefonlarına gönderilen "CHP aboneliğiniz, aylık 50 TL karşılığında 18.10.2024 tarihinde otomatik olarak yenilenecektir" şeklindeki mesajların dolandırıcılık amaçlı olduğunu belirtti.

Sahte SMS'lere İtibar Etmeyin

CHP Antalya İl Başkanlığı, partinin böyle bir uygulamasının olmadığını vurgulayarak, partililerin bu tür mesajlara itibar etmemeleri gerektiğini söyledi. "Cumhuriyet Halk Partili Değerli yol arkadaşlarımız, partililerimizin birçok üyesine sosyal medya ve SMS yoluyla kimliği belirsiz kişiler tarafından sahte mesajlar gönderilmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin böyle bir uygulaması kesinlikle yoktur" ifadeleriyle dolandırıcılık girişimlerine karşı uyarıda bulundu.

CHP Antalya İl Başkanlığı, üyelerinin bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmalarını ve şüpheli mesajlara itibar etmemelerini tavsiye etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kırşehir'de Yer Tartışması Yüzünden Kadını Hastanelik Etti

Kırşehir'de Yer Tartışması Yüzünden Kadını Hastanelik Etti