Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Bonomo'dan Kötü Haber! İ*tihar Etti! Sağlık Durumu Nasıl?

Bonomo'dan Kötü Haber! İ*tihar Etti! Sağlık Durumu Nasıl?

Ünlü şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo'nun intihar girişimiyle sarsıldığı ve hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bonomo'dan Kötü Haber! İ*tihar Etti! Sağlık Durumu Nasıl?
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, aldığı üzücü haberle sarsıldı. Ablası Funda Bonomo'nun intihar ettiği ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Bonomo ailesi, yaşanan olayın şokuyla derin üzüntü yaşıyor.

Funda Bonomo Hastaneye Kaldırıldı

İntihar girişiminde bulunan Funda Bonomo, acil olarak hastaneye kaldırıldı. İzmir'deki İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan genç kadının sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Aile ve sevenleri, endişeli bir bekleyiş içinde.

İntihar Sebebi Bilinmiyor

Funda Bonomo'nun intihar sebebi henüz netlik kazanmadı. Yakın zamanda 165 engelli ve kimsesiz köpeğe çiftliğinin kapılarını açarak gündeme gelen Bonomo'nun bu kararı neden aldığı bilinmiyor. Olay, sanat dünyasında da büyük üzüntü yarattı.

Bonomo Ailesinin Acı Günü

Yaşanan trajik olay, Bonomo ailesini ve yakın çevresini derinden etkiledi. Can Bonomo'nun ablasının durumu ile ilgili gelişmeler merakla beklenirken, ailenin mahremiyetine saygı duyulması isteniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da 6 Milyon TL Değerinde Kuyumcu Soygunu: 9 Tutuklama!

İstanbul'da 6 Milyon TL Değerinde Kuyumcu Soygunu: 9 Tutuklama!