Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara Görme Engelli Bireylerle Buluştu

Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara Görme Engelli Bireylerle Buluştu

Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara, "Beyaz Baston Güvenlik Günü" kapsamında Altı Nokta Körler Derneği Antalya Şubesi'nde görme engelli bireylerle bir araya geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara Görme Engelli Bireylerle Buluştu
KAYNAK: Haber Merkezi

Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara, "Beyaz Baston Güvenlik Günü" sebebiyle görme engelli bireylerle bir araya geldi. Antalya'daki Altı Nokta Körler Derneği Şubesi'nde gerçekleşen buluşmada, görme engelli bireylerin sorunlarını dinleyen Kara, çözüm için somut adımlar atacaklarını ifade etti. Kaymakam Kara, engelli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak adına her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.

Kılavuz Çizgilerine Dikkat Edilmeli

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Ahmet Oktay, Kaymakam Kara'ya görme engelli bireylerin yaşadığı zorlukları anlatarak özellikle kılavuz çizgilerinin ihlal edilmesinden duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Oktay, "Kılavuz çizgileri üzerinde özellikle sizin kaymakamlık binasının etrafında, kafelerin olduğu noktalarda ve diğer Antalya'nın içinde kaldırımlarda endişe ile yürüyoruz. Kılavuz çizgilerini bize bırakın. Beyaz bastonluları fark ediniz diyoruz'' dedi.

Görme Engelli Vatandaşlarımızın Yanındayız

Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Kara, “Her zaman görme engelli arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olacağız. Hiçbir şekilde sıkıntıya düşmelerini istemeyiz. Gerekli tedbirleri almak için daha fazla çalışacağız ve ilgili kurumları da uyararak çözüme ulaşacağız,” diye konuştu.
Sohbetin ardından Kaymakam Kara ve görme engelli bireyler, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eğitim Sen Antalya Kadın Meclisi'nden Giyinme Dersi Tepkisi!

Eğitim Sen Antalya Kadın Meclisi'nden Giyinme Dersi Tepkisi!