Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Havalimanı'nda bebeği klozete bırakan 2 Rus yakalandı

Antalya Havalimanı'nda bebeği klozete bırakan 2 Rus yakalandı

Antalya Havalimanı'ndaki engelli tuvaletinde bulunan yeni doğmuş bebek nedeniyle panik yaşandı. Polis, olayla ilgili sorumlu iki kişiyi gözaltına aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Havalimanı'nda bebeği klozete bırakan 2 Rus yakalandı
KAYNAK: İHA

Antalya Havalimanı'ndaki engelli tuvaletinde bir temizlik görevlisi tarafından yeni doğmuş bir bebek bulundu. Olayın ardından polis, bebekten sorumlu iki kişiyi gözaltına aldı.

Bebek Bulundu, Panik Yaşandı

Antalya Havalimanı'nda meydana gelen olayda, bir temizlik görevlisi engelli tuvaletinde klozet içerisinde yeni doğmuş bir bebek buldu. Bu durum, havalimanında büyük bir panik yarattı.

Gözaltına Alınan Kişiler Hızla Ülkeden Çıkmaya Çalıştı

Polis, bebeği bırakarak hızlı bir şekilde ülkeden çıkış işlemlerini yaptıran Rusya uyruklu iki kişiyi gözaltına aldı. Yapılan araştırmada, bebeğin bulunmadan sadece 12 dakika önce Rus vatandaşı E.B. tarafından terk edildiği belirlendi. E.B., başka bir Rus vatandaşıyla birlikte pasaport kontuarlarına giderek ülkeden çıkış işlemlerini gerçekleştirdi.

Emniyet Müdürü'nden Açıklama

Gözaltına alınan iki kişi, Moskova’ya gitmek üzereyken Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yeni doğan bebek sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da motosiklet ile araç çarpıştı: 2 yaralı

Antalya'da motosiklet ile araç çarpıştı: 2 yaralı