Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı!

Manavgat'ta Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ve otomobil çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Kaza sonrası çevredekiler yaralıya yardım etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı!
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan motosiklet ve otomobil çarpışması, bir kişinin yaralanmasına neden oldu. Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar, yaralı sürücüye yardım etmek için seferber oldu.

Kazanın Detayları

Manavgat’ın Aşağı Hisar Mahallesi Hisar Caddesi'nde, Bayram A. yönetimindeki 07 BRS 129 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Ayşe Tuğçe T.'nin kullandığı 07 AEA 570 plakalı Volvo marka otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü sırt üstü kaldırıma düşerken, çevredeki vatandaşlar anında yaralıya yardım etti.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine hızla ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı sürücüyü ambulansla hastaneye sevk etti.

Ehliyeti Elinden Alınmıştı

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemede, motosiklet sürücüsünün daha önce 100 ceza puanını aştığı ve bu nedenle 2 aylığına ehliyetine el konulduğu tespit edildi. Ehliyetsiz araç kullandığı için Bayram A.'ya 12 bin 977 TL para cezası uygulandı.

Kazanın ardından sürücünün sağlık durumu takip edilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da 'Huzurum' dediği sevgilisi tarafından öld*rüldü

Adana'da 'Huzurum' dediği sevgilisi tarafından öld*rüldü