Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Valiliği Uyardı: Antalya’da Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor

Antalya Valiliği Uyardı: Antalya’da Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor

Antalya Valiliği, 17-21 Ekim tarihleri arasında sıcaklıkların önemli ölçüde düşeceğini ve kuvvetli rüzgarların etkili olacağını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya Valiliği Uyardı: Antalya’da Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Valiliği, Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere dayanarak, 17 Ekim Perşembe gününden itibaren bölgedeki sıcaklıkların 6 ila 12 derece arasında düşeceğini açıkladı. Valilik, iç kesimlerde soğuk hava, sahil bölgelerinde ise kuvvetli rüzgar etkili olacağını belirtti. Soğuk hava ve kuvvetli rüzgarın hafta başına kadar devam etmesi bekleniyor.

Zirai Don ve Kuvvetli Rüzgara Karşı Uyarıda Bulundu

Valilik, özellikle iç kesimlerde zirai don tehlikesine ve sahil kesimlerinde beklenen kuvvetli rüzgar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı. Koruyucu önlemler alarak, kalıcı olabilecek zararların önüne geçilmesi gerektiği belirtildi.

Hava durumu uyarısının başlangıç zamanı olarak 17 Ekim 2024 - 00:00, bitiş zamanı ise 21 Ekim 2024 - 12:00 olarak bildirildi. Bu tarihler arasında vatandaşların hava koşullarına karşı gerekli önlemleri alması gerektiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor Yarışmacısı ve Dansçı Hasan Yalnızoğlu Hayatını Kaybetti

Survivor Yarışmacısı ve Dansçı Hasan Yalnızoğlu Hayatını Kaybetti