Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat’ta Korkunç Mutfak Yangını

Manavgat’ta Korkunç Mutfak Yangını

Manavgat’ın Evrenseki Mahallesi’nde bulunan bir evde çıkan yangın, mutfak bölümünü kullanılamaz hale getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Korkunç Mutfak Yangını
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Manavgat’ın Evrenseki Mahallesi’nde bulunan bir evde çıkan yangın, mutfak bölümünü kullanılamaz hale getirdi. Yangın, Zeynel Coşkun ve ailesinin kiracı olarak oturduğu, Yusuflar Kümeevleri mevkiinde bulunan iki katlı binanın zemin katında meydana geldi.

Yangına Hızlı Müdahale Edildi! 

Yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, 112 Sağlık ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Jandarma Karakolu ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekibi, yangına müdahale ederek alevlerin üst katlara sıçramasını engelledi. Aynı zamanda sağlık ekipleri, dumandan etkilenenlere ilk müdahalede bulundu.

Mutfakta Büyük Hasar

İtfaiyenin kısa sürede müdahalesi sonucunda söndürülen yangında, evin mutfağı ve mutfakta bulunan eşyalar tamamen yandı. Yangın nedeniyle ısınan piknik tüpü ise patlama ihtimaline karşı üzerine su dökülerek soğutuldu. Yangın sonrası zarar gören eşyalar, başta buzdolabı olmak üzere, itfaiye görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı. Bu olay, ne kadar hızlı ve etkili bir müdahalenin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beyoğlu'nda Balık Restoranında Silahlı Saldırı: Tetikçi Henüz 18 Yaşında

Beyoğlu'nda Balık Restoranında Silahlı Saldırı: Tetikçi Henüz 18 Yaşında