Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Gazipaşa’da Otluk ve Çalılık Alanda Çıkan Yangın Ter Döktürdü

Gazipaşa’da Otluk ve Çalılık Alanda Çıkan Yangın Ter Döktürdü

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çıkan ot ve çalılık yangını, ekiplerin zorlu mücadelesi sonucunda kontrol altına alındı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa’da Otluk ve Çalılık Alanda Çıkan Yangın Ter Döktürdü
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, otluk ve çalılık alanda çıkan yangın ekiplerin yoğun çabası sonucunda güçlükle kontrol altına alındı. Yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak bölgedeki vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

Yangın Koru Mahallesi’nde Başladı

Yangın, dün akşam saat 22.30 sıralarında Gazipaşa'nın Koru Mahallesi, Fidanlık Caddesi üzerindeki otluk ve çalılık alanda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan yangını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye birimi ekipleri sevk edildi.

Rüzgarın Etkisiyle Alevler Hızla Yayıldı

Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı ve itfaiye ekiplerinin işini zorlaştırdı. Ekipler, alevleri kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ederken, zaman zaman yangının yeniden alevlenmesi müdahaleleri güçleştirdi. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren mücadelesi sonunda, yangın saat 01.30 civarında kontrol altına alınabildi.

Soğutma Çalışmaları Devam Ediyor

Yangının kontrol altına alınmasının ardından ekipler, bölgede soğutma çalışmalarına başladı. Alevlerin yeniden alevlenmemesi için yoğun önlemler alınırken, bölgede geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için başlatılan inceleme sürüyor.

Ekiplerin Zorlu Mücadelesi Sonuç Verdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye birimi ve polis ekiplerinin koordineli çalışması, yangının daha fazla yayılmasını engelledi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gökan Zeybek'in Katılımıyla 14 Büyükşehir Belediyesi Antalya'da

Gökan Zeybek'in Katılımıyla 14 Büyükşehir Belediyesi Antalya'da