Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Çiçek Desenleri Günleri Başlıyor: Başvurular Devam Ediyor

Antalya’da Çiçek Desenleri Günleri Başlıyor: Başvurular Devam Ediyor

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilk kez düzenleyeceği Antalya Çiçek Desenleri Günleri için lise gruplarının renkli etkinlikte yarışacağını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Çiçek Desenleri Günleri Başlıyor: Başvurular Devam Ediyor
KAYNAK: İHA

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin gelecek yıl 2-5 Mayıs tarihlerinde ilk kez düzenleyeceği Antalya Çiçek Desenleri Günleri için başvurular tüm hızıyla devam ediyor. Lise gruplarının katılacağı bu renkli etkinlikte, gençler en güzel çiçek desenini oluşturmak için yarışacak.

Lise Öğrencileri Rengarenk Çiçeklerle Yarışacak

Muratpaşa Belediyesi’nin tesislerinde üretilen birbirinden güzel çiçeklerle yapılacak yarışmaya, 10’ar kişilik öğrenci gruplarından oluşan 25 lise takımı katılacak. Her gruba, bir resim öğretmeni rehberlik edecek ve yarışmacılar başvuru sırasında oluşturmak istedikleri desenin taslak çizimlerini de sunacak.

Başvurular 1 Kasım’a Kadar Devam Ediyor

Yarışmaya katılmak isteyen liseli gruplar, 1 Kasım 2024 tarihine kadar başvurularını Muratpaşa Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden yapabilecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından, jüri tarafından değerlendirilecek gruplar belirlenecek ve sonuçlar 2 Aralık 2024 Cuma günü Muratpaşa Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Sicilya’dan Uzman Heyet Rehberlik Edecek

Yarışmacı öğrencilere, 30 yılı aşkın süredir çiçek festivali gerçekleştiren ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan İtalya’nın Noto kentinden bir heyet rehberlik edecek. Gençlere çiçek desenleri oluşturma konusunda bilgi ve deneyimlerini aktaracak olan heyet, bu renkli etkinliğe uluslararası bir boyut kazandıracak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
THY ve Pegasus'un seferleri iptal edildi! İşte iptal edilen seferler

THY ve Pegasus'un seferleri iptal edildi! İşte iptal edilen seferler