Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’dan ‘MartıTag’a Erişim Engeli’ Talebi

Antalya’dan ‘MartıTag’a Erişim Engeli’ Talebi

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, MartıTAG uygulamasının korsan taşımacılık yaptığı gerekçesiyle İstanbul'da erişim engeli aldığını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya’dan ‘MartıTag’a Erişim Engeli’ Talebi
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile esnafa seslendi. Alkan, İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından alınan kararla, MartıTAG uygulamasının taksici esnafına yönelik haksız rekabet ve korsan taşımacılık yaptığı gerekçesiyle erişim engeli getirildiğini duyurdu.

İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2023/87 E. Sayılı dosyasında alınan kararın gerekçeli hükmüne göre, MartıTAG uygulamasının korsan taşımacılık yaptığı ve haksız rekabet yarattığı tescillendi. Alkan, bu tarihi kararın esnafın haklarını koruma yolunda büyük bir zafer olduğunu belirterek, “Bu korsan uygulamanın derhal kapatılması talep edilecek ve Erişim Sağlayıcıları Birliği’ne müzekkere yazılacaktır” dedi.

İstanbul Taksiciler Odası’na Teşekkür

Mehmet Ali Alkan, bu süreçte İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyup Aksu ile birlikte hareket ettiklerini ve iki yıl boyunca gece gündüz davayı koordineli bir şekilde takip ettiklerini vurguladı. Alkan, Eyup Aksu’nun bu mücadeledeki katkılarının büyük olduğunu ifade ederek, “Kendilerine esnafımız adına teşekkür ederiz. Bu birlik ve beraberlik içinde, esnafımızın haklarını koruma amacımızı daha da güçlendirdik” dedi.

Birlik ve Dayanışma Vurgusu

Antalya Şoförler Odası Başkanı, esnafın birlik ve dayanışma içinde olmasının önemine dikkat çekerek, “Esnafımız ile birlikte gösterdiğimiz bu birlik ve dayanışma, esnafımızın gücünü ortaya koymaktadır. Tüm esnafımıza hayırlı olsun; birlikte kazanmaya devam edeceğiz!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narinlerin Şeydaların Katilini Değiştiremediğimiz Düzen Yaratıyor

Narinlerin Şeydaların Katilini Değiştiremediğimiz Düzen Yaratıyor