Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'dan Antalya'ya Ziyaret

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'dan Antalya'ya Ziyaret

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, Antalya'da Martı TAG ve korsan taşımacılık konularını görüşmek üzere Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan'ı ziyaret etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'dan Antalya'ya Ziyaret
MUHABİR: Kamer Durdu

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan'ı ziyaret ederek, Türkiye gündemindeki Martı TAG ve korsan taşımacılık konularını görüştü.

Martı TAG ve Korsan Taşımacılık Gündemde

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) İstanbul UKOME Temsilcisi Eyüp Aksu, Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan'a önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Yönetim Kurulu Üyesi olan Alkan ile yapılan görüşmede, son dönemde sıkça tartışılan paylaşımcı yolculuk uygulaması Martı TAG ve korsan taşımacılıkla mücadele konuları ele alındı.

Büyük Mücadele: Korsan Taşımacılık ve Martı TAG

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Mehmet Ali Alkan, İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu ve Başkanvekili Veli Yurt ile korsan taşımacılık ve Martı TAG üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti. Alkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanımız Eyüp Aksu ve Başkanvekilimiz Veli Yurt ile Antalya'da yürüttüğümüz büyük mücadeleler, korsan taşımacılık ve Martı TAG konularında atacağımız adımlar üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Korsan taşımacılığın her türlüsüne kararlılıkla karşı olduğumuzu bir kez daha vurguladık ve bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğimizi net bir şekilde ifade ettik."

Ziyaret İçin Teşekkür

Alkan, nazik ziyaretleri için Eyüp Aksu ve Veli Yurt’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Depremler! 16 Ekim 2024 AFAD ve Kandilli son depremler listesi

Son Depremler! 16 Ekim 2024 AFAD ve Kandilli son depremler listesi