Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Kardeş Kavgası! Merakına Yenik Düştü! Yakalandı

Antalya'da Kardeş Kavgası! Merakına Yenik Düştü! Yakalandı

Antalya'da kardeşler arasında pompalı tüfekle yaşanan tartışma kanlı bitti. Mahmut E. kardeşi Mustafa E.'yi yaraladıktan sonra kendini vurduğunu iddia etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Kardeş Kavgası! Merakına Yenik Düştü! Yakalandı
KAYNAK: İHA

Antalya'da aile içi tartışma kanlı bitti, 2 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın şüphelisi, ambulansın arkasından hastaneye giderken polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kardeşler Arasında Pompalı Tüfekle Tartışma

Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen olayda, iki kardeş arasında yaşanan tartışma kanlı sonuçlandı. Olay, saat 11.30 sularında Kuzeyyaka Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Mahmut E. ve kardeşi Mustafa E. arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışma, Mahmut E.’nin evde bulunan pompalı tüfekle kardeşi Mustafa E.’yi yaralamasıyla büyüdü.

Kardeş Kendini Vurduğunu İddia Etti

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Mahmut E.'nin bilinci açık şekilde polislere kendini vurduğunu söylediği belirtildi. Mahmut E. başının arka kısmı ve vücudunun çeşitli yerlerinden saçmalarla yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Şüpheli Gözaltında

Olayın şüphelisi Mustafa E., ambulansla hastaneye giden kardeşini takip ettiği sırada Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastanede tedavi altına alınan Mahmut E.'nin yanı sıra, olay esnasında ismi öğrenilemeyen bir kız çocuğu da pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı.

Yaralıların tedavisi sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti liderinden çözüm süreci çıkışı: Bu filmi bir daha çekemeyeceksiniz

İYİ Parti liderinden çözüm süreci çıkışı: Bu filmi bir daha çekemeyeceksiniz