Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya'da İki Erkeğin Uygunsuz Görüntülerine Emniyetten Açıklama Geldi

Alanya'da İki Erkeğin Uygunsuz Görüntülerine Emniyetten Açıklama Geldi

Alanya'da halka açık alanda görüntülenen iki erkeğin uygunsuz davranışları sosyal medyada tepki çekti. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Alanya'da İki Erkeğin Uygunsuz Görüntülerine Emniyetten Açıklama Geldi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşanan ve sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, kamuoyunda büyük tepki topladı. İki erkeğin uygunsuz hareketlerde bulunduğu anların paylaşılması üzerine, vatandaşlar arasında infial yaşandı. Olayla ilgili yetkililerden resmi bir açıklama geldi.

Uygunsuz Görüntüler Sosyal Medyada Yayılınca Tepki Çekti

Alanya'da halka açık alanda kaydedildiği belirtilen görüntüler, sosyal medyada hızla yayılarak geniş bir kitleye ulaştı. Görüntülerde iki erkeğin uygunsuz davranışlar sergilediği anlar yer alırken, bu durum sosyal medyada büyük tepki çekti. Olayın ardından birçok kullanıcı, yetkililerden açıklama yapılmasını ve bu tür vakaların engellenmesini talep etti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden Açıklama

Olayla ilgili açıklama yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada yayılan ve kamuoyunda tepki uyandıran görüntülerle ilgili detayları paylaştı. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bahse konu olayın 22 Eylül 2024 tarihinde Alanya'daki bir plajda gerçekleştiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı basın/yayın organları ile sosyal medya hesaplarında, 'Hayasızca Hareketler' içeren görüntülerin paylaşıldığı görülmüştür. Emniyet Müdürlüğümüz birimlerince yapılan çalışmalarda, olayın 22.09.2024 tarihinde Alanya ilçesinde bulunan bir plajda gerçekleştiği tespit edilmiştir. 23.09.2024 günü yakalanan şüpheliler hakkında, Türk Ceza Kanunu'nun 225. maddesi gereğince 'Hayasızca Hareketler' suçundan adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan'dan itiraf: Hekimler özel muayenehanesine kaçmaya başladı

Bakan'dan itiraf: Hekimler özel muayenehanesine kaçmaya başladı