Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Merkezli 6 İlde 'Daltonlar' Çetesine Büyük Operasyon

Antalya Merkezli 6 İlde 'Daltonlar' Çetesine Büyük Operasyon

Antalya'da 'Daltonlar' çetesi operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı. Operasyonda toplam şüpheli sayısı 34'e yükseldi. Suç örgütü lideri yurt dışında tutuklu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Antalya merkezli 6 ilde, 'Daltonlar' çetesi olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik düzenlenen geniş çaplı operasyonda 25 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar kapsamında daha önce adliyeye sevk edilen 9 şüpheli ile birlikte toplam şüpheli sayısı 34'e ulaştı.

6 İlde Eş Zamanlı Operasyon

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen operasyonlar, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Antalya merkezli olmak üzere İstanbul, Adana, İzmir, Konya ve Diyarbakır'da eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda, suç örgütünün faaliyetlerini durdurmak için büyük bir adım atıldı.

'Kuyu-27' Operasyonlarıyla Darbe İndirildi

Yurt dışında tutuklu bulunan Beratcan Gökdemir'in liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlara "Kuyu-27" kod adı verildi. Örgüt üyelerinin özellikle tehdit, şantaj ve uyuşturucu ticareti gibi suçlarla adını duyurduğu belirtiliyor. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 25 şüpheli, bugün adliyeye sevk edilerek adli makamlara teslim edildi.

Şüpheli Sayısı 34'e Ulaştı

Daha önceki operasyonlarda yakalanarak adliyeye sevk edilen 9 şüpheli ile birlikte, toplamda 34 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Emniyet güçlerinin kapsamlı çalışmaları sonucu gözaltına alınan şüpheliler, suç örgütü üyeliği ve çeşitli suçlardan yargılanmak üzere mahkemeye çıkarılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Korkuteli'de 2 Katlı Ev Yangında Küle Döndü

Antalya Korkuteli'de 2 Katlı Ev Yangında Küle Döndü