Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya’da Eline Benzin Şişesi Alarak Ailesinin Evini Yakmaya Çalıştı

Antalya’da Eline Benzin Şişesi Alarak Ailesinin Evini Yakmaya Çalıştı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde ailevi sorunlar yaşayan Arda D., elindeki benzin dolu şişe ile ailesinin evine tehlikeli bir şekilde dökerek panik yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Eline Benzin Şişesi Alarak Ailesinin Evini Yakmaya Çalıştı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde dün gece yaşanan olayda, ailevi sorunları olduğu belirtilen Arda D., elinde benzin dolu bir şişe ile ailesinin kaldığı eve gelerek, şişedeki benzini etrafa döktü. Gencin bu tehlikeli eylemi, çevrede büyük endişeye yol açtı.

Ailevi Tartışma Sonrası Tehditler Savurdu

Olay, saat 21.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi’nde lüks bir sitenin giriş katında meydana geldi. Psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürülen Arda D., anne ve babasıyla yaşadığı tartışma sonrası elindeki benzin dolu şişeyi etrafa ve kendi üzerine dökerek tehditler savurdu. Gencin "Hepinizi yakacağım" sözleri, çevrede paniğe neden oldu.

Polis ve İtfaiye Ekipleri Seferber Oldu

Olay, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, Arda D.’yi sakinleştirmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri olası bir yangın riskine karşı önlemler alırken, polis ekipleri uzun süre genci ikna etmeye uğraştı. Benzinin yoğun kokusu geniş bir alana yayıldı.

Polis Müdahalesi ile Etkisiz Hale Getirildi

Arda D., bir anlık dalgınlığı sonucu polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi ve elindeki benzin şişesi alındı. Direnen genç, ters kelepçe takılarak zapt edilmeye çalışıldı. Olay sırasında gencin ailesi, şikayetçi olduklarını belirtti. Arda D. polis otosuna bindirilerek karakola götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da İETT Otobüsü Ağaca Çarptı: 7 Yolcu Yaralandı

İstanbul'da İETT Otobüsü Ağaca Çarptı: 7 Yolcu Yaralandı