Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Eski Çalışan Kamyoneti Çaldı Gezdirip Geri Bıraktı

Antalya'da Eski Çalışan Kamyoneti Çaldı Gezdirip Geri Bıraktı

Antalya'nın Serik ilçesinde eski bir çalışan, park halindeki kamyoneti 90 kilometre gezdikten sonra geri bıraktı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Eski Çalışan Kamyoneti Çaldı Gezdirip Geri Bıraktı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Serik ilçesinde eski bir çalışan, çalıştığı iş yerine gelerek park halindeki kamyoneti 90 kilometre gezdikten sonra geri bıraktı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Gece Yarısı Kamyoneti Alıp Gitti

Olay, Serik ilçesine bağlı Akçaalan Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Kimliği henüz açıklanmayan bir şahıs, eski çalıştığı ahşap doğrama atölyesine gelerek, park halindeki kamyoneti demir kapıya vurarak açtı ve gezintiye çıktı.

Uzun Bir Yolculuğun Ardından Araç Bırakıldı

Yaklaşık 90 kilometre yol katettikten sonra, sabaha karşı iş yerine yakın bir bölgede kamyoneti bırakan şahıs, ardından kayıplara karıştı. Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

İş Yeri Sahibi Durumu Fark Etti

Sabah saatlerinde iş yerine gelen iş yeri sahibi, kamyonetin dışarıda olduğunu görünce şüphelendi ve araç takip sistemi ile güvenlik kamerasını inceledi. Görüntülerde, kamyonetin eski çalışan tarafından alındığını ve maddi hasarlı bir şekilde geri bırakıldığını gören iş yeri sahibi, durumu polise bildirdi ve şahıstan şikayetçi oldu.

Polis Ekipleri Soruşturma Başlattı

Olayla ilgili olarak polis ekipleri, şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Olayın detayları ve güvenlik kameralarındaki görüntüler, soruşturmanın seyrini belirleyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü oyuncu Hande Doğandemir'den Hayranlarını Üzen Açıklama

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir'den Hayranlarını Üzen Açıklama