Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Ünlü oyuncu Hande Doğandemir'den Hayranlarını Üzen Açıklama

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir'den Hayranlarını Üzen Açıklama

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, evinde yaşadığı kaza sonrası sağlık durumu hakkında hayranlarına bilgilendirme yaparak en kısa sürede toparlanacağını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü oyuncu Hande Doğandemir'den Hayranlarını Üzen Açıklama
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, evinde geçirdiği kaza sonrası sağlık durumu hakkında sosyal medyadan bilgilendirme yaptı. Hayranlarına en kısa sürede toparlanacağını duyurdu.

Evde Geçirilen Kaza

Güneşi Beklerken dizisiyle tanınan Hande Doğandemir, şu sıralar Taş Kağıt Makas dizisinde boy gösteriyor. Ancak başarılı oyuncu, son dönemde sağlık sorunları ile karşı karşıya kaldı. Evinde geçirdiği bir kaza sonucu kaburgasını kırdığı öğrenilen Doğandemir, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda hayranlarını bilgilendirdi.

"Toparlarım Bence"

Doğandemir, sosyal medya paylaşımında, "Tüm geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkürler. Bir sete uğradım. Bugünlük bitirdim. Şimdi birkaç gün dinleniyor olacağım. En kısa sürede toparlarım bence. Akşam da Taş Kağıt Makas yeni bölüm var. Görüşürüz" ifadelerini kullandı.

Galada Olmayı İstedi

Aynı zamanda 'Yaren Leylek' filminin galasına da katılan Doğandemir, orada yaptığı açıklamada, "Kaburgamı kırdım ama bu ekibi çok seviyorum. Galada olmak istedim. O yüzden fazla kalamayacağım. Umarım herkesin çok sevdiği bir film olur" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadir İnanır'dan Acı Haber! Vefat Haberi Geldi!

Kadir İnanır'dan Acı Haber! Vefat Haberi Geldi!