Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Valisi Hulusi Şahin'den Alanya Çıkarması! Protokol İmzaladı

Antalya Valisi Hulusi Şahin'den Alanya Çıkarması! Protokol İmzaladı

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Alanya'daki okul inşaatlarını yakından takip ederek Yanıklar İlkokulu’nun tadilat protokolünü imzaladı. İşte Detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Valisi Hulusi Şahin'den Alanya Çıkarması! Protokol İmzaladı
KAYNAK: İHA

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Alanya ziyareti kapsamında yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulunarak Yanıklar İlkokulu’nun tadilat ve onarım protokolünü imzaladı.

Alanya'daki Okul İnşaatlarına Yakın Takip

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Alanya’ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında çeşitli incelemelerde bulundu. Ziyaretine, hayırseverlerin desteğiyle yapılan okulları gezerek başlayan Vali Şahin, inşaat aşamasında olan okulları yerinde inceledi. Vali Şahin, ilk olarak hayırsever Hüseyin Girenes tarafından yaptırılan 16 derslikli ve 484 öğrenci kapasiteli Hüseyin Girenes Fen Lisesi'ni ziyaret etti. Burada, fizik, kimya, biyoloji, müzik ve teknoloji sınıflarını gezerek öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet eden Vali Şahin, devam eden çalışmaları yakından takip etti.

Ardından, hayırsever Mevlüt Uysal tarafından yaptırılan ve 24 derslikli, camii, halı saha, spor salonu, kız yurdu ve konferans salonuna sahip Emine-Ahmet Uysal Fen ve Teknoloji İmam Hatip Lisesi inşaatını inceledi. Vali Şahin, yapımı devam eden İrfan Bileydi Siber Güvenlik Meslek Lisesi ile Müveddet Babaoğlu Ortaokulu’nun inşaat çalışmalarını da denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Yanıklar İlkokulu’nun Tadilat Protokolü İmzalandı

Vali Şahin, ziyaretlerinin ardından tarihi Alanya Kalesi'nde bulunan Süleymaniye Camii’ne giderek buradaki ıslak hacim inşaatı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından, Alanya Kaymakamlığı'nda düzenlenen protokol törenine katıldı. Vali Şahin, hayırsever Mustafa Durusoy'un MÜSİAD Alanya Şubesi adına yaptıracağı Yanıklar İlkokulu tadilat ve onarım protokolünü imzaladı. Bu protokol çerçevesinde, Türkler Mahallesi'nde bulunan Yanıklar İlkokulu binası, tadilat ve onarım çalışmaları tamamlandıktan sonra 17 derslikli, yemekhane, çok amaçlı salon ve idare odalarından oluşan Yanıklar Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak hizmet verecek.

Alanya Ziraat Odası Ziyareti

Vali Şahin’in Alanya’daki temasları Ziraat Odası ziyareti ile sona erdi. Oda Başkanı Tahir Göktepe ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Şahin, Alanya'nın tarımsal üretimi ve odanın çalışmaları hakkında sohbet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücret zammı yükseldi! Emekli zammı hayal kırıklığı yarattı

Asgari ücret zammı yükseldi! Emekli zammı hayal kırıklığı yarattı