Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta S*lahlı K*vga! Arazi Anlaşmazlığı C*nayetle Sonuçlandı

Manavgat'ta S*lahlı K*vga! Arazi Anlaşmazlığı C*nayetle Sonuçlandı

Manavgat'ın Yeniköy Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Taraflar taş ve sopalarla saldırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta S*lahlı K*vga! Arazi Anlaşmazlığı C*nayetle Sonuçlandı
KAYNAK: İHA-AA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Olay yerinde jandarma ekipleri incelemelerde bulundu.

Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti

Manavgat'ın Yeniköy Mahallesi'nde, iddialara göre arazi anlaşmazlığı yüzünden aralarında husumet bulunan akrabalar arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve taraflar birbirlerine taş ve sopalarla saldırmaya başladı.

Tüfekle Ateş Açıldı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Tartışmanın büyümesi üzerine A.E. (26) isimli şahıs tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu Oktay Kaya (41) olay yerinde hayatını kaybetti. Ayrıca N.K. (23), A.E. (70) ve Y.K. (47) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı.

Cenaze Adli Tıp'a Kaldırıldı

Oktay Kaya'nın cenazesi, olay yerindeki savcının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve şüpheli A.E.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Yaşanan silahlı kavga sonrası jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayın detaylarının aydınlatılması için soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hakkari’de Tarihi Mir Kalesi'nde Mahsur Kalan Keçi Kurtarıldı

Hakkari’de Tarihi Mir Kalesi'nde Mahsur Kalan Keçi Kurtarıldı